Мы в соцсетях
        

Концерт талантів і майстер-класи для майбутніх дизайнерів і будівельників

Главная || Культура


21 лютого в Запоріжжі відбулось творче комплексне свято для майбутніх випускників шкіл
днз звпу запорожье

В останній четвер лютого 2019 року на базі ДНЗ "Запорізьке вище професійне училище" відбулось комплексне творче свято для майбутніх випускників шкіл, їхніх батьків і викладачів. Радували гостей цього навчального закладу насиченою творчою програмою та різноманітними профільними майстер-класами.
 
Протягом майже години виробничі майстри ДНЗ проводили для майбутніх дизайнерів, будівельників й економістів безкоштовні "воркшопи" за даними професіями, влаштували екскурсію по Училищу в форматі міні-квесту, а запрошені зіркові гості та місцеві творчі учні влаштували майже двогодинну вокально-танцювальну програму з сучасними хітами.
днз звпу запорожье
Що ж стосується юних зіркових артистів, то порадували присутніх своїми крутими вокальними даними учасник теле-шоу "Х-Фактор" 8-10 сезонів і зірковий гість теле-шоу "Караоке на майдані" - Олександр Коржов, та неповторна переможниця безлічі міжнародних вокальних фестивалів, тренерка й учасниця теле-шоу "Х-Фактор" 8-10 сезонів - Кристина Карпінська.
 
У фойє закладу гостей і колектив ДНЗ порадувала й виставка найяскравіших робіт учасників й учасниць міського конкурсу малюнків "Моє любе Запоріжжя", авторів яких також привітали та відзначили в цей день на великій сцені.
 
Корреспондент - Ангелина Коник
 
Поделиться с друзьями

 
Почитать другие новости
To Top